Seinäjoen keskustan kiinnostavin kortteli löytyy palveluiden läheltä, uuden elokuvateatterin kainalosta. Pala kerrallaan rakentuvan Patruunankorttelin asunnot tarjoavat elämäsi näköisen kodin ja keskustan kattavat palvelut sen mausteeksi. Patruunankortteliin jo valmistuneet Toripatruuna I ja II sekä Ruukinpatruuna saavat pian seurakseen Asunto Oy Seinäjoen Leinonkulman. Leinonkulma rakentuu Patruunankortteliin Ruukintien suuntaisesti ja valmistuu syksyllä 2024.

Vanhana kauppapaikkana Patruunankorttelin kadut ovat nähneet paikallista elämää jo vuosisatojen ajan. Kun hyppäät mukaan Leinonkulman ja uuden kotisi suunnitteluun heti, pääset kirjoittamaan itsesi näköisen sivun Patruunankorttelin tarinaan.

Leinonkulman nimessä havisee korttelin historia, lue lisää!

Omannäköistä elämää omannäköisessä kodissa

Patruunankorttelin kodit rakennetaan kuten kaikki FinCap rakennuksen kohteet – huolellisesti suunnitellen, pohjaratkaisut viimeistä piirtoa myöden hioen ja kestäviin valintoihin panostaen. Leinonkulma tuokin valmistuessaan ensiluokkaista tyylikkyyttä ydinkeskustaan.

Kahdeksan kerroksen korkeuteen kohoavaan Leinonkulmaan tulee nelisenkymmentä asuntoa. Lähes kaikissa huoneistoissa on upeat lasitetut parvekkeet – oma kesähuoneesi on siis vain liukuoven avaamisen päässä. Leinonkulman yläkerroksista löytyy myös muutama erityinen herkkupala. Harvinaisissa läpitalon asunnoissa on parvekkeita kaksin kappalein ja näkymät Seinäjoen keskustan yli peräti kolmeen ilmansuuntaan.

Avaimet kevyempään ja viihtyisämpään arkeen

Patruunankortteli tuo Seinäjoen asuntomarkkinoille uudenlaista asumisen mukavuutta. Enää ei tarvitse valita – voit saada sekä juuri sinulle sopivan kodin että lyhyen matkan palveluihin. Saat enemmän aikaa elämästä nauttimiselle, sillä hyvin hoidetussa taloyhtiössä voit heittää hyvästit velvollisuuksille ja keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Patruunankorttelin ympäriltä löydät niin päivittäiset palvelut, kulttuuritarjonnan, vehreät maastot kuin yhteydet minne päin Suomea tahansa. Arjen asioiden hoitaminen on helppoa, kun kaikkialle pääsee kävellen. Autollisiakaan ei toki ole unohdettu, sillä Patruunankorttelin asukkaiden käytössä on oma lämmin ja tilava parkkihalli.

Patruunankorttelin sijainti täyttää monta toivetta!

Patruunankortteliin seuraavaksi rakentuvan Leinonkulman ennakkomarkkinointi alkaa maaliskuussa 2023. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Annuun!