Keveämpää
elämää palveluiden
äärellä

Palvelut


Patruunankorttelissa saat sekä juuri sinulle sopivan kodin että lyhyen matkan palveluihin – eli enemmän aikaa elämästä nauttimiseen. 

Etäisyys palveluihin kävellen

  • Kinoplaza
  • Patruunanpiha
Kahvila50 m
Päiväkoti50 m
Elokuvateatteri50 m
Kauneushoitola50 m
Rautatieasema300 m
Linja-autoasema300 m
Tori300 m
Koulu400 m
Kaupungintalo450 m
Kirjasto500 m
Sairaala2,9 km

Keskustan palvelut avautuvat kotioveltasi

Seinäjoki on kohisten kasvava kaupunkikeskus, jonka sykkivän sydämen muodostavat aktiiviset asukkaat, yhteisöt ja yritykset. Pohjalaisesta yrittäjyydestä tunnetussa kaupungissa on taatusti palveluita joka lähtöön.

Patruunankorttelista katsottuna kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. Alle puolen kilometrin päästä löytyvät niin viihtyisä kirjasto, vilkas tori kuin kaikki keskustan putiikit, ravintolat ja kahvilatkin.

Yhteydet kunnossa koko maahan


Pääradan varrella sijaitsevan Seinäjoen Matkakeskus on joukkoliikenteen ja liikkuvien ihmisten solmukohta. Patruunankortteli kohoaa näppärästi Matkakeskuksen naapuriin, mutta kuitenkin juna-aseman hälyn ulottumattomiin. Korttelin kotien sijainti takaa vaivattoman liikkumisen mihin päin Suomea tahansa junalla tai bussilla – mikäli maltat lähteä kotoasi!

Päiväkoti omassa korttelissa

Patruunankortteli tarjoaa lapsiperheille vaivattoman ja ainutlaatuisen ympäristön asua, sillä Toripatruuna II -talossa sijaitsee musiikkipainotteinen Päiväkoti TRIO Lakeudenpuisto. Päiväkodin läheisyys aivan kodin vieressä helpottaa arjen joustavuutta valtavasti. Miten helppoa onkaan tuoda pieni lapsi päiväkotiin sylistä toiseen vaihtamalla – edes rattaita ei tarvita siirtymiseen, kun päiväkodin ovi on aivan kotirapun vieressä.
 
Päiväkoti on auki maanantaista perjantaihin aamukuudesta iltakuuteen ja hoitopaikkoja on vauvasta esiopetuksen päättymiseen saakka.

Voisiko uusi kotisi löytyä Patruunankorttelista? Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Annu Kangasluoma

Myynti -ja markkinointipäällikkö

/0400 860 557