Aktiivinen
ympäristö
elää

Alue


Omannäköinen elämä löytyy omannäköisestä kodista. Seinäjoen sydämeen rakentuvan Patruunankorttelin kodeista on lyhyt matka niin palveluiden kuin kokemustenkin pariin.  

Lämmin parkkihalli hellii niin autoa kuin omistajaakin


Miltä kuulostaisi, jos autosi olisi aina valmiina käyttöön, sulana ja lämpimänä? Patruunankorttelin asukkaiden arkeen todellista luksusta tuo lämmin parkkihalli, josta pääset suoraan porrashuoneen kautta hissillä omaan asuinkerrokseen. Lämpimässä hallissa onnistuu tietysti myös sähköauton lataaminen. Parkkihalli on yks Patruunankorttelin herkuista, joita ei ole joka korttelissa ole tarjolla!

Viihtyisä sisäpiha on Patruunankorttelin yhteinen kesäkeidas

Patruunankorttelin keskelle rakentuva viihtyisä sisäpiha on kaikkien asukkaiden kesäolohuone. Vaiheittain valmistuva sisäpiha on paikka, jossa voi kohdata naapureita tai nauttia kiireettömästä lepohetkestä.

Nauti kulttuurista helposti naapurissasi


Kaipaatko kulttuuria tai nautitko tapahtumien sykkeestä? Kaupunginteatteri, Kalevan Navetta, Rytmikorjaamo sekä useat kesäteatterit pitävät huolen siitä, että nähtävää, kuultavaa ja koettavaa riittää vuoden jokaiselle päivälle.

Seinäjoen suvea puolestaan rytmittävät valtakunnan suurimmat kesätapahtumat, joissa on ammennettavaa niin kulttuurin kuin urheilunkin ystäville – ja kaikille näiden väliltä!

Patruunankorttelin asukkaana olet jo valmiiksi siellä missä tapahtuu. Laadukkaan rakentamisen ansiosta voit valita nautitko eläväisestä kaupungista vaikkapa omalla lasitetulla parvekkeellasi vai käperrytkö kaikessa hiljaisuudessa kotisi rauhaan.

Luonto ja liikuntamahdollisuudet aina lähelläsi

Oletko luonnossa liikkuja, innokas penkkiurheilija vai täysiverinen urheilufanaatikko? Seinäjoella ei tarvitse valita!

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet, loputtomat lenkkipolut sekä aktiiviset urheiluseurat ja -järjestöt tarjoavat lukemattomia liikuttavia harrastuksia. Kaipaatpa sitten luonnonrauhaa tai hengästyttäviä harrastusmahdollisuuksia, tekemistä ja koettavaa varmasti löytyy.

Voisiko uusi kotisi löytyä Patruunankorttelista? Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Annu Kangasluoma

Myynti -ja markkinointipäällikkö

/0400 860 557